Produkter fra : Babyplan

Babyplan Ultralydsgel

Babyplan Ultralydsgel er velegnet til brug sammen med en ultralydsmonitor, så du opnår den bedst mulige friktionsfri kontakt mellem doppleren og din mave. Ultralydsgelen er parabenefri og indeholder ikke farlige kemikalier.

Babyplan Folsyre

Babyplan folsyre leveres i hygiejnisk blisterpakke med 30 tabletter pr. pakke. Hver tablet indeholder 400 mcg folinsyre, og den daglige dosis er en tablet.

DKK 25.00

Babyplan Folsyre

Babyplan Ægløsningstest – Strimmel

Babyplan Ægløsningstest Strimmel er meget let at udføre, sikker og præcis. Testen er CE godkendt og kommer i en 7 stk. pakning.

Babyplan Ægløsningstest – Stav

Babyplan Ægløsning Stav er blandt markedets mest sikre og præcise ægløsningstest. Testen er hygiejnisk og let at bruge og fås i en pakke med 7 stk. så du har en større chance for at finde din ægløsning.

Babyplan Tidlig Graviditetstest – Stav

Babyplan Tidlig graviditetstest Stav kan påvise graviditet tidligere end klassiske graviditetstest. Nem og sikker anvendelse. Til dig som ønsker at teste tidligt.

Babyplan Sædkvalitetstest

Babyplan Sædkvalitetstest er en enkel screeningstest som kan analysere om manden har en tilstrækkeligt med sædceller pr. milliliter sæd.

Babyplan Tidlig Graviditetstest – Strimmel

Babyplan tidlig graviditetstest strimmel - når du vil vide om du er blevet gravid så tidligt som muligt. Testen er nem og sikker at udføre.

Babyplan Ultralydsmonitor

Babyplan Ultralydsmonitor er en bærbar enhed beregnet til at lade dig lytte til din ufødte babys hjerteslag bekvemt i dit eget hjem.

Babyplan Digital Graviditetstest

Babyplan Digital Graviditetstest har et digitalt display, som er nemt og tydeligt at aflæse. Testen kan udføres direkte i urinstrålen og giver et resultatet der er over 99% sikkert.

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Babyplan Testsæt stav med graviditetstest, ægløsningstest og Babyplan folsyre. Til dig som går rundt med babydrømme.

Babyplan Digital Termometer med bøjelig spids

Babyplan Digital Termometer med bøjelig spids og 2 decimaler er udviklet specielt til det formål at anvende basaltemperaturmetoden til at finde tidspunktet for ægløsning.