Produkter i kategorien : Børnefest

Junglekort

Skønt kort med ternet elefant og teksten " Welcome Baby". Kortet er utraditionelt i orange farver og stadigt et klassisk tillykke kort. Kortet kan bruge til både drenge og piger. Skriv den ønskede tekst i "bemærkninger" under leveringsoplysninger.

DKK 25.00

Junglekort

Lagkage med lys - Gammelgård Glas

Flot lagkage med krone og 2 lyseholdere. Du kan skrive på lagkagen med tusch og fjerne det igen med sprit. En festlig og anderledes gave, der hurtig bliver en tradition til højtider og fødselsdage. Farverne varierer.Lagkagen er 16 cm høj, og 12 cm bred.Fi

Muffin med bær og lys - Gammelgård Glas

Skøn muffin med bær og et lys. (bæret fjernes når der skal tændes lys) Du kan skrive på kagen med tusch og fjerne det igen med sprit. En festlig og sjov gave, der får smilet frem hos alle. Farverne varierer.Kagen er 9 cm høj, og 8 cm bred.Figurerne er uni

H.C. Andersen fødselsdagstog, pige - KIDS by FRIIS

Skøn og elegant fødselsdagstog med H.C. Andersen som tema. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i flotte farver. Der medfølger 11 tal, 0, 1, 1 - 9. Der er plads til 2 talnumre i toget. H.C. Andersen går forrest med et Dannebrogsflag i hånden, derudo

H.C. Andersen fødselsdagstog, dreng - KIDS by FRIIS

Skøn og elegant fødselsdagstog med H.C. Andersen som tema. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i flotte farver. Der medfølger 11 tal, 0, 1, 1 - 9. Der er plads til 2 talnumre i toget. H.C. Andersen går forrest med et Dannebrogsflag i hånden, derudo

Lys til fødselsdagstog - KIDS by FRIIS

Lys til fødselsdagstog fra Kids by Friis. Der er 10 stk i pakken.

Halloween slik bokse, 9 stk. - Meri Meri

9 stk små uhyggelige bokse lavet af pap. Der er 3 forskellige figurer

Halloween tallerken, stor, 8 stk. - Meri Meri

Stor halloween tallerken i guld med spindelvæv. Der er 8 stk i pakken. Tallerken måler: 22,5 i diameter

Halloween hekse servietter, 16 stk. - Meri Meri

Seje halloween servietter med heksen på sin kost. Der er 16 servietter i pakken. Servietterne måler: 13 x 13 cmSe relaterede varer herunder.

Dinosaurus hat, 8 stk - Meri Meri

Skøn dinosaurus hat af pap - sjov og uundværlig til dinosaurus børnefesten. Sættet indeholder 8 festhatte, der sættes fast med en elastik om hagen.Se relaterede varer herunder,

Garder i skilderhus - KIDS by FRIIS

Flot og elegant garder i skilderhus, håndmalet. Passer perfekt til fødselsdagstog fra samme serie. En smuk detalje til børnefesten.Garder i skilderhus måler: 20 cm

Cookie cutter set dinosaur

Udstikforme med dinosaurer. Sættet består af 4 dele, rustfrit stål. Egner sig til udstikning af dej, marcipan, fondant, trylledej og modellervoks.Udstikkerformene måler: ca. 7,5 - 9, 5 cm.Se relaterede varer herunder.

Tallerken hest - Lutz Mauder

Farvestrålende tallerken med hestemotiver. Der er 8 paptallerkner i hver pakke.Tallerken måler: 23 cm i diameter.Se relaterede varer herunder.

Vimpel hest - Lutz Mauder

3,6 m lang vimpel med hesteflag og blomster. En sjov og flot detalje til børnefesten, der uden tvivl vil gøre lykke.Se relaterede varer herunder.

Stearinlys med hestemotiver - Lutz Mauder

Flot grøn stearinlys med hestemotiver - vil pynte på bordet til børnefesten.Stearinlys måler: H6cm, 4 cm i diameter.Se relaterede varer herunder.

Snack pose hest - Lutz Mauder

Flot snack pose med hestemotiver. Posen er af plastic og perfekt til små gaver og snack til gæsterne. Der er 8 poser i hver pakke.Se relaterede varer herunder.

Servietter brandmand - Lutz Mauder

Flotte og farvestrålende servietter med brandmænd og brandbil.Servietterne måler: 16,5 x 16,5 cm.Se relaterede varer herunder.

Servietter med hestemotiver - Lutz Mauder

Flotte og farvestrålende servietter med hestemotiver.Bemærk venligst, at der ikke medfølger krus.Servietterne måler: 16,5 x 16,5 cm.Se relaterede varer herunder.

Cup cake forme hest - Lutz Mauder

40 stk cup cake forme med heste motiver. En skøn detalje til børnefesten, der uden tvivl vil gøre lykke.Se relateree varer herunder.

Krus hest - Lutz Mauder

Farvestrålende krus med hest og blomster. Der er 8 krus i hver pakke.Se relaterede varer herunder.

Sugerør hest - Lutz Mauder

8 farvestrålende sugerør med en dejlig hest på begge sider.Bemærk venligst, at de kun medfølger sugerør, ikke krus m.m.Se relaterede varer herunder.

Snack pose brandmand - Lutz Mauder

Sej snack pose med brandmænd og brandbil. Posen er af plastic og perfekt til små gaver og snacks til gæsterne. Der er 8 poser i hver pakke.Se relaterede varer herunder.

Stearinlys med brandmands motiver - Lutz Mauder

Flot blå stearinlys med brandmands motiver - vil pynte på bordet til børnefesten med brandmænd som tema.Bemærk venligst, at det kun er det lille lys der medfølger, ikke 2 x høje lys eller fod til lys.Stearinlys måler: H6 cm, 4 cm i diameter.Se relaterede

Cup cape forme brandmand - Lutz Mauder

40 stk cup cake forme med brandmands motiver. En skøn detalje til børnefesten med brandmænd som tema.Se relaterede varer herunder.

Sugerør brandmand - Lutz Mauder

8 farvestrålende sugerør med en glad brandmand på den ene side og en brandbil på den anden. Se relaterede varer herunder.

Guirlander brandmand - Lutz Mauder

3 meter lang guirlande med brandmands motiver (4 forskellige). En sjov detalje til børnefesten, der uden tvivl vil gøre lykke.Se relaterede varer herunder.

Krus brandmand - Lutz Mauder

Farvestrålende krus med brandbil og brandmænd. Der er 8 krus i hver pakke.Se relaterede varer herunder.

Fe tiara, 8 stk - Meri Meri

Smuk og farvestrålende fe tiara med blomster og glimmer - perfekt tilbehør til fe festen. Sættes fast med elastik.Anbefales til børn over 3 år.Se relaterede varer herunder.

Prinsesse fødselsdagsinvitation, 8 stk. - Meri Meri

Smukke invitationskort med prinsessekort - der medfølger også 8 stk "Tak for sidst", kort med slot. 8 stk af hver. En smuk begyndelse og afslutning på en dejlig prinsesse fødselsdag.Se relaterede varer herunder.

Fødselsdagstog med 9 tal, garder - KIDS by FRIIS

Elegant fødselsdagstog med garder og cirkuskortege. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i flotte farver. Der medfølger 9 tal, 1 - 9. Fødselsdagstoget er dansk design med pigegarder, gavevogn med plads til lys, elefant med dansk flag, cupcake med ly

Ekstra vogn til tog, løve med 10 tal - KIDS by FRIIS

Sød ekstra vogn til fødselsdags tog med 10 tal, 0 - 10. Passer både til pigegarder og garder fødselsdagstog. Løven er håndlavet og håndmalet som fødselsdagstogene og sættes sammen med de øvrige vogne med kæde. Nu kan I holde børnefødselsdag med 2 tal.Mål:

Lille pige - Gammelgård Glas

Sød lille glas pige, lavet af opal Bullseyet glas. Alle glas figurer fra Gammelgård Glas er håndlavet. Sød gaveide til barselsgave og dåbsgave.Mål: Vægt: 0.35 kgHøjde: 10 cmBredde: 7 cmSe relaterede varer herunder.

Flag på pind - KIDS by FRIIS

Smuk flag på pind. Flaget er håndmalet og pynter til barnedåben eller børnefødselsdagen. Flaget måler: 13,5 cm.Se relaterede varer herunder.

Muffins til lys/pige, 3 stk - KIDS by FRIIS

3 flotte muffins til lys til fødselsdagsbordet. Muffins er håndlavet og håndmalet og passer perfekt sammen med fødselsdagstoget med pigegarder. Bemærk venligst, at der ikke medfølger lys. Mål: L7 x B7 x H5,5 cm.

Gaver til lys, 3 stk - KIDS by FRIIS

3 smukke gaver til lys i blå nuancer. Gaverne er håndlavet og håndmalet og passer perfekt til fødselsdagstoget med garder og vil pynte på fødselsdagsbordet. Bemærk venligst, at der ikke medfølger lys. Gaverne måler: L6,5 x B4,8 x H6,5 cm.

Vikingeparade med tal - KIDS by FRIIS

Flot fødselsdagstog med vikingeparade. Sættet består af 4 figurer, 11 tal og dansk flag. Festlig og elegant pynt til børnefødselsdagen. Der er plads til to talnumre i toget. Vikingeparaden er håndmalet.Vikingeparaden måler: 45 x 7 x 20 cm (L x B x H)

Fødselsdagstog "Hundeslæde", inkl. tal og flag - KIDS by FRIIS

Flot og elegant fødselsdagstog med Grønland og hundeslæde som tema. 2 slædehunde fører slæden, hvor der også er plads til en isbjørn og pingviner. Der er et dansk flag og et grønlandsk flag med til hvert tog. Fødselsdagstoget er håndlavet og håndmalet i f

Lagkagetal til dreng, 10 tal - KIDS by FRIIS

Blå lagkagetal til dreng. Der er 10 tal, 0 - 9 - alle håndmalet. En elegant og sød detalje til fødselsdagslagkagen. Kan bruges igen og igen.Mål: 10 x 3,5 x 0,8 (L X B X H)Se relaterede varer herunder.

Lagkagetal til pige, 10 tal - KIDS by FRIIS

Røde lagkagetal til pige. Der er 10 tal, 0 - 9 - alle håndmalet. En elegant og sød detalje til fødselsdagslagkagen. Kan bruges igen og igen.Mål: 10 x 3,5 x 0,8 (L X B X H)Se relaterede varer herunder.