Produkter i kategorien : Jakker / Frakker

Barbaras Rød Baby Frakke med Sløjfer

Rød baby frakke fra Barbaras. Frakken er med to flotte sløjfer og en lynlås i guld farve. Som alt andet babytøj Barbaras producerer, så er denne baby frakke også designet med fokus på din babyens sikkerhed.

Småfolk Softshell Jakke med Hajer

Småfolk jakken er vand og mudder afvisende med reflekser. Perfekt til drenge der er ikke bange for mudder og lidt dårligt vejr, og med denne jakke vil intet stoppe dem.

Barbaras Hvid Jakke Miss Marine

Barbaras bedårende og hvid jakke med sløjfe. Denne moderigtig og stilfuld babyjakke, vil med garanti ikke gå af mode i den nærmeste fremtid. Begrænset parti

Småfolk Softshell Jakke med Blomster

Lilla softshell jakke med blomster og tucan fra Småfolk, vil med garanti falde i enhvers prinsesses smag. Jakken er vand og mudder afvisende med reflekser.

Barbaras Vinterfrakke Lille Engel

Cremefarvet baby frakke fra Barbaras. En vinterfrakke der er perfekt til at besøge sin bedstemor i. Baby frakken er utrolig blød og varm, så du som mor kan være rolig for din prinsesse ikke kommer til at fryse.

Barbaras Baby Pige Jakke Ice Queen

Perle farvet jakke, ideel til at holde din lille baby pige varm og tør om vinteren. Denne bedårende lille jakke vil være fremragende til at overtage verden i med stil.

Barbaras Baby Pige Frakke Sweetheart

Denne smarte og behagelige jakke vil holde din baby pige varm, og få hende til at se yndig ud. Designet til små prinsesser.