Produkter i kategorien : Kaffe

DKK 42.00

Beanies Vanilla

Kaffebønner Deca koffeinfri Økologiske - 250 gram

Økologiske koffeinfrie kaffebønner.

Kaffe Stretto Italiano expresso formalet Øko 250 g

Økologisk espresso kaffe - formalet.

Ethiopia special kaffe Growers Cup Ø - 18 gram

Growers Cup - Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag. Kaffebryggerne fra Growers Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe - når som helst.

Kaffe Guatemala Økologisk fra Growers Cup - 20 gr

Økologisk kaffebrygger.

Honduras special kaffe Growers Cup Ø - 18 g

Growers Cup - Single estate special kaffe, som er nem at lave og rig på smag. Kaffebryggerne fra Growers Cup er en dansk opfindelse, som gør det nemt at brygge 2 kopper gourmet kaffe - når som helst.

Decaf kornkaffe Økologisk - 100 gram

Økologisk kornkaffe.

Wake Up kornkaffe med guarana - 125 gram

Kornkaffe med guarana.

Kaffe Mexico Chiapas expresso formalet Øko - 250 g

Økologisk espresso kaffe - formalet.

Kaffebønner hele økologiske - 500 gram

Hele økologiske kaffebønner Arabica (Fairtrade). I denne blanding benyttes kun udvalgte kaffebønner fra økologisk dyrkning.

Kaffekapsler til Nespresso Selection Ø - 55 gram

100% Arabica Kaffekapsler ØKO til Nespresso

Kaffe Peru Palomar formalet Økologisk - 250 gram

Økologisk aromatisk kaffe - formalet.

Chicory Cup alternativ til kaffe Økologisk - 100 g

Økologisk instant cikorie.

Mælkebøttekaffe fra Renee Voltaire - 20 gram

Mælkebøtte kaffe fra Renée Voltaire, som er perfekt hvis du gerne vil undgå koffein eller er ved at detoxe.

Kaffebønner grønne Økologiske - 200 gram

Økologiske grønne kaffebønner fra Superfruit.

Instant kaffe Latin Økologisk Clipper - 100 gram

Økologisk instant kaffe "Latin American" fra Clipper.

Instant koffeinfri kaffe Latin Clipper - 100 gram

Økologisk instant koffeinfri kaffe "Latin American Decaf" fra Clipper.

Kornkaffe barleycup Økologisk - 100 gram

Barley Cup kornkaffe er en velsmagende glutenfri kornkaffe. Den leveres i en emballage, som er dekorativ og nem at genlukke.

Kaffe Uganda Økologisk - 400 gram

400 g økologisk kaffe fra Uganda

Kaffekapsler til Nespresso Moka Sidamas Ø - 55 gr

Moka Ethiopie Sidamas Kaffekapsler ØKO, kompatible til Nespresso maskiner. 100 % Arabica, langsomt ristet og af høj kvalitet. Indhold 10 kapsler - 55 g.

Kaffekapsler til Nespresso Arabica Koffeinfri 55 g

Koffeinfri Kaffekapsler ØKO, kompatible til Nespresso maskiner. 100 % Arabica kaffe, langsomt ristet og af høj kvalitet. Indhold 10 kapsler - 55 g.

Instantkaffe Koffeinfri Fairtrade Øko - 100 gr

Arabica 100 % Koffeinfri Instantkaffe ØKO Kommer fra mindre økologiske landbrug i syd og central Amerika, langsomt ristet og af høj kvalitet. Til 1 kop kogende vand, bruges en lille teskefuld kaffe.

Instantkaffe 100% Arabica Økologisk - 100 gram

Arabica 100 % Instantkaffe ØKO kommer fra mindre økologiske landbrug i syd og central Amerika, langsomt ristet og af høj kvalitet. Til 1 kop kogende vand, bruges en lille teskefuld kaffe.

Biogan kaffe blanding af Arabia & Robusta Ø 400 gr

Meget velsmagende blanding af Arabica og Robusta

Kornkaffe instant demeter Naturata Øko - 200 gr

Demeter-mærket koffeinfri kornkaffe fra Naturata.

Kaffe formalet 100% Arabica Øko - 250 gram

Arabica Selection - formalet kaffe. Denne kaffe er af 100 % Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede. Arabica bønnerne kræver jord, som er rig på mineraler og en højde på over 600 m. Denne Destination Premium blanding afslører ekspertise. Destin

Kaffe Bønner 100% Arabica Øko - 250 gram

Økologisk luksus kaffebønner fra Franske Destiniation.Denne kaffe er af 100 % Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede.

Clipper Økologisk Espresso Kaffe - 227 gram

Clipper Økologisk Espresso Kaffe. Denne kaffe har en naturlig intens og fyldig smag og farve. Den egner sig både til en autentisk brygget latte og cappuccino, samt til filterkaffe, stempelkande og espressomaskiner.

Clipper Økologisk Kaffe Italian Style - 227 gram

Clipper Økologisk malet kaffe - Italian Style. Denne kaffe har en naturlig intens og fyldig smag og farve. Den egner sig både til en autentisk brygget latte og cappuccino, samt til filterkaffe og stempelkande. En mørk, dyb og stærk kaffe.

Clipper Økologisk koffeinfri malet kaffe - 227 gr

Clipper Økologisk koffeinfri malet kaffe. Denne koffeinfri, meget udsøgte økologiske kaffe er fyldig og rund i smagen og er lavet uden brug af kemikalier til at trække koffein ud.

Clipper Økologisk malet kaffe New Guinea - 227 gr

Clipper Økologisk malet kaffe Papua New Guinea. Bønnerne til denne vidunderlige, aromatiske Arabica kaffe er dyrket i Papua New Guinea. De er håndplukket og derefter tørret i solen, inden de ristes til denne fyldige kaffe, der er rund og blød i smagen.

Kaffe Bio mavevenlig - 500 gram

Til denne specialkaffe er anvendt kaffesorter fra Brasilien, Colombia og Centralamerika, som med et mavevenligt, lavt syreindhold giver en mild og blød smag med en perfekt aroma. Den opkvikkende virkning er bevaret. Kaffen er mellemristet og fintmalet; ka

Kaffebønner 100% Arabica Økologisk - 1 kg

Arabica Selection - kaffebønner. Denne kaffe er af 100% Arabica bønner, som er langsomt og nænsomt ristede. Arabica bønnerne kræver jord, som er rig på mineraler og en højde på over 600 m. Denne Destination Premium blanding afslører ekspertise. Destin

Clipper Instant kaffe økologisk - 100 gram

Clipper Økologisk Fairtrade Instant Kaffe. Denne meget fine, udsøgte kaffe er rig og blød i smagen. Den er lavet på Arabica bønner fra højlandet. Bønnerne er frysetørret uden brug af kemikalier og derved opstår en meget blød og rund instant kaffe.

Yannoh instant kaffeerstatning Lima Øko - 500 gram

Når kaffe skal være økologisk og uden koffein.

Yannoh instant kaffeerstatning Lima Øko - 125 gram

Yannoh Instant Lima kaffeerstatning Ø Når kaffe skal være økologisk og uden koffein. Kan sødes med BirkeSød sukker, der indeholder 40% færre kalorier end almindeligt sukker (BirkeSød: 2,4 kcal/g, sukker: 4 kcal/g).

Clipper Instant kaffe papua økologisk - 100 gram

Clipper Økologisk Fairtrade Papua New Guinea Kaffe. Bønnerne til denne vidundelige, aromatiske Arabica kaffe er dyrket i Papua New Guinea. De er håndplukket og derefter tørret i solen, inden de ristes til denne fyldige kaffe, der er rund og blød i smagen.

Clipper koffeinfri kaffe økologisk - 100 gram

Clipper Koffeinfri Økologisk Fairtrade Instant Kaffe. Denne koffeinfri instant kaffe fra Clipper er lavet af 100% Arabica bønner fra højlandet, og den har en udsøgt, rig og blød smag. Bønnerne er frysetørret uden brug af kemikalier og derved opstår en meg