Produkter i kategorien : Levis

Indigo 520 - Jeans Skinny Fra Levis

Virkelig fede nye jeans fra Levis. De er i en cool lys vask med slidt look. Er de ikke fede? Mega lækker vask. Justerbar elastisk i tajken og blød kvalitet. Lommer. Skinny fit. Extreme tapered leg. Hangs on hip.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisnin

Indigo - Bermuda Slim Knit Denim fra Levis

BEMÆRK: LOOKS LIKE DENIM - FEELS LIKE FLEECE. Disse Levis shorts er bare fantastiske. Dejlig blød kvalitet som er mega hotte. Lækker mørk vask - findes også i en lys udgave. Elastik og bindebånd i taljen. Lommer. Slim fit. Sits below waist. Der findes ogs

Mid green - Tee fra Levis i farver man bliver glad af. Gul og grøn.

GOD PRIS. Dejlig farverig Levis T-shirt i en cool grøn farve med gule detaljer. Stort print foran på T-shirten. Den har korte ærmer. Fed 80er model.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo light - Skjorte fra Levis

Den velkendte og populære Levis skjorte. Den er i en rigtig fin lyseblå farve. Skjorten har lille brystlomme i den ene side. Rødt logo. Lukkes med kapper. Krave. Let blød kvalitet.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo Dark 511 - Bermuda Slim fra Levis

Mega cool Levis shorts. De skal nok blive et hit denne sæson. Lækker mørk vask med lidt slid. Ombuk forneden. Lommer. Justerbar talje. Sits below waist.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Black Jeans 510 SKINNY- NK22127 fra Levis

Virkelig cool Levis jeans i en forvasket sort farve - med en masse slidt. Bukserne har også sorte syninger - god detalje. Modellen er Skinny fit. De sidder under taljen - og den er justerbar. De er lidt små i størrelsen, som alt fra Levis. Materiale: 99%c

Indigo zipper jasper - NK17037 fra Levis

Utrolig lækker og vamset cardigan fra Levis. Den er i en fin blå/grå meleret farve. Den lukkes med lynlås. Cool detaljer. Den er med hætte. Rib kanter. Lidt til den lille side. Hvis man vil have noget ikke alle drenge går rundt i.

Navy Blue hat beanie - NK90007 fra Levis

Virkelig fed Levis hue. Den er mørkeblå med blå Levis skrift. Stor pompom på toppen. Den er lavet i 100%acrylic. Ombuk. Findes også med guld skrift. Lidt til den lille side.

Black hat goldy - NK90507 fra Levis

Virkelig skøn Levis hue. Den er sort med guld Levis skrift. Stor pompom på toppen. Den er lavet i 100%acrylic. Ombuk. Findes også med blå skrift. Lidt til den lille side.

Indigo Jeans 519 Extreme SKINNY - NK22287 fra Levis

Vi er vilde med disse cool bukser med huller fra klassiske Levis. De er da bare for seje. Dem må vores Frederik have. Lækker blød denim kvalitet. Der er tale om en buks med super skinny fit fra hoften og ned. De har justerbar talje. Trykknap i taljen i st

Indigo pant 519 Extreme SKINNY - NK22237 fra Levis

Cool Levis jeans med super Skinny fit. De er perfekte til vores tynde drenge. Lækker indigo farve. Bukserne har meget smalle ben. De kan justeres i taljen. Kontrast syninger. De er til den lille side. God pris. Materiale: 99%cotton 1%elastane

Navy Blue sweater ribbs - NK18007 fra Levis

Rigtig lækker LUKSUS sweather i 100% blød bomuld. Den er fra Levis. Blusen er i en flot mørkeblå farve som passer til det hele. På fronten står der LEVIS. Lækker kraftig og blød kvalitet. Lange ærmer. Den er lidt til den lille side.

Grey Chine ls tee printy - NK10564 fra Levis

Utrolig skøn baby bluse til pigerne. Vi elsker den. Den er lysegrå melange med små fine stjerner. På det ene bryst er der sød applikation: Love Levis. Lange ærmer. Passer perfekt sammen med deres denim nederdel/leggings med samme stjerne print. Materiale:

White Logo - Tee fra Levis med det velkendte mærke i rødt

GOD PRIS. Populær Levis T-shirt med korte ærmer. Den er hvid med stort rødt Levis logo på brystet. Findes også med lange ærmer - og i andre farver.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

White Logo - Bluse fra Levis. Lange ærmer og klassisk print

GOD PRIS. Smart Levis bluse. Den er hvid og med et stort rødt logo. Lange ærmer. Findes også med korte ærmer - og i andre farver.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Sodalite Blue 711 - Bukser Skinny fra Levis

GOD PRIS. Virkelig skønne jeans til PIGERNE fra Levis. De er i en lækker og skøn kvalitet. Skøn blå vask med lidt slid. Lommer. Justerbar elastisk i taljen og blød kvalitet. Lommer. Skinny fit. Sits below waist.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisnin

Grey Chine Tape - Tee fra Levis

GOD PRIS. Den er da cool denne nye Levis T-shirt. Den er grå med skønt kassettebånd print. Mon vores børn ved hvad det er - eller er det på tide de høre om det. Den har korte ærmer. Kan også bruges over en lang ærmet bluse hvis det er koldt.Størrelse: Lil

Marine USA - Levis mørkeblå Tee med amerikansk tryk foran

GOD PRIS. Rigtig sej Levis T-shirt. Den er i en lækker mørkeblå farve med sejt USA print. Korte ærmer. Findes også i grå.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Caviar Peace - Tee fra Levis i grå og sorte farver

Virkelig skøn T-shirt fra hotte Levis. Den er i en gråsort farve og den har korte ærmer. Fedt Peace print.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Marine Cirkel - Tee fra Levis i skøn mørkeblå farve

GOD PRIS. Mega cool Levis T-shirt med korte ærmer. Lækker mørkeblå farve med skønt Levis print i gode farver. Den findes også i gul. Hvilken foretrækker dit barn? Gode sammen med deres seje jeans.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 gra

Golden Cirkel - Tee fra Levis med retro print

GOD PRIS. Mega skøn Levis T-shirt med korte ærmer. Lækker gul farve med skønt Levis print i gode farver. Den findes også i marine blå.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Sodalite Blue 520 - Jeans Extreme Taper Knit Denim fra Levis

BEMÆRK: LOOKS LIKE DENIM - FEELS LIKE FLEECE. Disse Levis bukser er bare et must til vores drenge og piger. Vi elsker dem alle herhjemme. Dejlig blød kvalitet som er mega hotte. Lækker lys vask - findes også i en mørk kvalitet. Justerbar talje. Lommer.

Marine Blue sweat batsweat - N91503A fra Levis

Lækker blød sweatshirt fra Levis. Dejlig kraftig og blød kvalitet. Den er mørkeblå med hvidt logo. Der findes bukser i samme kvalitet. God og populær model. Lidt til den lille side. Den er med hætte.

Marine Blue SS-Tee Nos - N91004H fra Levis

GOD PRIS. Virkelig cool Levis T-shirt med korte ærmer. Den er i en flot marine blå med stort hvidt Levis logo på brystet. Den findes også i andre farver. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 30 grader. Materiale: 100%cotton. Tøjet fra Lev

Ink SS-Tee Nos - N91004H fra Levis

GOD PRIS. Virkelig fed Levis T-shirt med korte ærmer. Den er i en flot klar blå farve ved navn Ink. Det store logo på brystet er hvidt. Den findes også i andre cool farver. Populær model. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 30 grader. Ma

Indigo Dress Nos - Baby N93150H fra Levis

Virkelig bedårende og klassisk baby denim kjole fra hotte Levis. Flot mørkeblå vask. Sød og bedårende model uden ærmer. Perfekt over en body eller bluse. Synlige syninger. Fin pris. Materiale: 98%cotton 2%elastane . Den er lidt til den lille side.

Ink LS Tee Nos - N91005H fra Levis

GOD PRIS. Meget populær Nos bluse fra Levis. Den er i en cool blå farve. Hvidt logo print på fronten. Lange lærmer - findes også med korte og i andre farver, samt til baby dreng. Rund hals med rib. Den er lidt lille i størrelsen.

Ink LS Tee Nos - Baby N91003H fra Levis

Rigtig populær bluse til de små drenge. Den er fra Levis og foran er der et stort hvidt Levis logo. Blusen har lange ærmer. Den findes også til junior dreng. Lidt til den lille side. Materiale: 100%cotton.

Indigo Jeans 520 Extreme TAPER- NK22637 fra Levis

Virkelig cool Levis jeans, som vi meget gerne vil anbefale. De er i en virkelig flot mørkeblå vask. Lækker blød og elastisk kvalitet. Bukserne er normale foroven - og med meget smalle (skinny) ben. Størrelse 2 til 6 år har en trykknap i taljen. Justerbar

Grey Chine LS Tee vorsity - NK10227 fra Levis

Virkelig cool Levis bluse til vores drenge. Den er lysegrå med blåt print på fronten og ærmerne. Den er da cool. Lange ærmer. Materiale: 50%cotton 50%polyester. Den er lidt til den lille side.

Indigo skirt July - NK27504 fra Levis

Se lige her! Mega skøn baby nederdel med leggings. Skørtet er i blød denim og der er fine små prikker på bukserne. Der findes en lille bluse hertil. Mega cute. Materiale: Denim:100%cotton /jersey:93%cotton 7%elastane. Tøjet er lidt til den lille side.

Black Overall June - Guld NK20507 fra Levis

Disse overalls fra Levis er bare mega hotte. Vi elsker dem! De er i en cool vask med lidt slid. Lille lomme på brystet med guld detaljer. Knit denim kvalitet som er mega blød! Smal og tætsiddende model. Lidt til den lille side.

Indigo Jeans 511 SLIM- NK22217 fra Levis

Et par skønne Levis jeans i en mørk indigo vask med lidt slid. Der er tale om en slim fit model med lige ben. Der er justerbar talje i bukserne og fra str. 2 til 6 år er der en trykknap i taljen. Materiale: 98%cotton 2%elastane

Indigo short amel2 - NK26517 fra Levis

Rå denim shorts til pigerne. De er cool under et par leggings eller strømpebukser. Cool indigo vask med slid. Lille ombuk forneden. Materiale: 98%cotton 2%elastane. Tøjet fra Levis er lidt til den lille side.

White 2xbodyer lange ærmer - Sampak NK60004 fra Levis

GOD PRIS. Cool sampak fra Levis. Her får du to bodyer med lange ærmer. De er begge hvide med cool print. På den ene er der rødt Levis logo også og på den anden er der en bjørn i navy farve. Lidt til den lille størrelse. De koster KUN 115 kr. per styk. Mat

Black ls tee blake - NK10094 fra Levis

GOD PRIS. Mega cutebbay bluse fra Levis. Den er sort med skønt hvidt bjørne print. Blusen er i 100% bomuld og med lange ærmer. Dejlig blød kvalitet. Passer godt sammen med deres cool baby jeans i super blød kvalitet. Lidt lille i størrelsen.

Indigo sweat kily - Baby Quilt NK15004 fra Levis

Mega hot quilt baby bluse fra skønne Levis. Vi er vilde med den. Cool blå farve. Lækker blød kvalitet. Foran er der sort Levis logo. Lange ærmer. Must have. Materiale: 83%cotton 17%polyacrylic.

Yellow - Kasket fra Levis med flotte detaljer. Logo på fronten.

Virkelig cool kasket fra Levis. Den er i en flot gul farve. Stor Levis applikation foran. Den kan justeres bag på. Stor skygge som er praktisk en solrig sommerdag. Til de cool drenge og piger. Passer til junior. Mål dit barns hoved for at bestemme hvilken

Red - Levis junior kasket med smart applikation - Rød

Smal junior kasket fra Levis. Den er i en flot rød farve. Foran er der en stor Levis applikation. Den kan justeres bag på. Stor skygge som er praktisk en solrig dag. Til de cool drenge og piger. Passer til junior. Mål dit barns hoved for at bestemme hvilk

Indigo - Leggings denim fra Levis N92450A464A

PÅ LAGER IGEN! Total fede Levis leggings i lækker elastisk kvalitet. Et af de produkter vi sælger bedst! Sølv detaljer på baglommerne. Findes også i sorte - og til baby.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Black - Leggings denim Nos fra Levis N92450A464A

PÅ LAGER IGEN! Total cool Levis leggings i lækker elastisk kvalitet. Et af de produkter vi sælger bedst! Sølv detaljer på baglommerne. Findes også i blå og til baby.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Assortment set dressy - Bluse og kjole NK36504 fra Levis

Super skønt sæt til baby pige. Den indeholder smuk denim kjole og lyserød Levis bluse i dejlig blød bomuld. Lille applikation på det ene ærme. Den lille spencer har en lille brystlomme. Tøjet fra Levis er lidt til den lille side. Sættet kommer i en lille

GLIMMER Indigo pant 710 Girl - NK23637 fra Levis

Se lige disse FEDE bukser til pigerne fra Levis. Der er fint sølv GLIMMER i stoffet - kanon detalje. Der er tale om en Super Skinny model. De sidder under taljen. De har selvfølgelig justerbar talje. Vaskes ved 30 grader. De er lidt små i størrelsen.

Assortment set pajeg - NK36004 fra Levis

GOD PRIS! Prøv lige at se dette skønne baby sæt fra Levis. Det består af bløde denim bukser og en smart rød bluse med Levis logo. Sættet kommer i en lille fin gaveæske. Perfekt til at give væk. Lidt til den lille side.

Dark Blue ls tee fabio - NK10057 fra Levis

Super cool Levis bluse i en blød 100% bomulds kvalitet. Den er mørkeblå og med lange ærmer. Foran er der et cool Levis print i hvide og røde farver. Den er lidt til den lille side. Materiale: 100%cotton .

Royal Blue LS shirt indy - NK12007 fra Levis

Mega cool luksus skjorte med tern fra Levis. Vi er vilde med de cool blå nuancer. Virkelig lækker kvalitet som er super blød. Skjorten lukkes med rå Levis knapper. Lange ærmer. Brystlommer. Lidt til den lille side. Materiale: 100%cotton

Indigo 710 SUPER SKINNY Girl - Knit denim NK23507 fra Levis

GOD PRIS. KNIT DENIM: LOOKS LIKE DENIM BUT FEELS LIKE FLEECE. Mega skønne Levis jeans til pigerne. Der er tale om en super skinny model som er perfekt til de tynde piger. Super behagelig og blød model som vi varmt kan anbefale. Taljen er justerbar. Sidder

Black 710 SUPER SKINNYGirl  - Knit denim NK23527 fra Levis

GOD PRIS. KNIT DENIM: LOOKS LIKE DENIM BUT FEELS LIKE FLEECE. Mega fede Levis jeans til pigerne. Der er tale om en super skinny model som er perfekt til de tynde piger. Super behagelig og blød model som vi varmt kan anbefale. Taljen er justerbar. Sidder u

Indigo black Jeans 510 SKINNY - NK22087 fra Levis

Dejlig blød denim jeans fra Levis. Flot mørkeblå farve med slid. Der er tale om en skinny fit model. Bukserne sidder under taljen og taljen er justerbar. De er lidt til den lille side. Materiale: 75%cotton 23%polyester 2%elastane

Marine Blue sweat nos horse - N91501J fra Levis

Dejlig blød sweatshirt til dreng. Den er fra Levis og med deres populære heste print. Flot mørkeblå farve med hvidt print. Lange ærmer. Passer både til deres cool jeans og deres behagelige bukser i sweat kvalitet. Lidt til den lille side mht. størrelse. G

Indigo Jeans 510 SKINNY - Knit denim NK22057 fra Levis

KNIT DENIM: LOOKS LIKE DENIM BUT FEELS LIKE FLEECE. Mega fede bukser til dreng fra hotte Levis. Vi er vilde med den flotte vask. Der er tale om en virkelig blød kvalitet som vi varmt vil anbefale. Der er tale om en Skinny fit model. Justerbar talje. De si

Black SS Tee Nos bat - Girl N91050J fra Levis

Mega cool pige T-shirt fra Levis. T-shirten er sort med stort hvidt logo print. Korte ærmer. Populær model. Lidt lille i størrelsen. God sammen med deres smalle jeans. Den er let figursyet. GOD PRIS.

Jeans black 711 Skinny fra Levis

Mega fede nye jeans fra Levis til en god pris. De er sorte og i en lækker elastik denim kvalitet. De skal da både bruges til hverdag og fest, ikk? Sits below the waist. Skinny fit. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Marine Blue Sweat Logo bukser fra Levis

Cool og behagelige bukser fra Levis. De er i en flot mørkeblå farve med hvidt logo print. Elastik og bindebånd i taljen. Elastik fornenden i benene. Dejlig blød sweat kvalitet. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

San Francisco Logo T-shirt fra Levis - Korte ærmer

Denne nye T-shirt fra Levis er must have i vores børns garderober. Er den ikke fed? Den er sort med hvidt San Francisco Logo print. T-shirten har korte ærmer. den laves desværre kun fra størrelse 8 år. God pris. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisni

Junior Marine Logo bluse fra Levis - Lange ærmer

Fantastisk bluse med lange ærmer fra skønne Levis. Den er i flotte blå farver. Stort logo print foran på brystet. Den findes også til storebror. Virkelig god pris. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Marine Logo bluse til baby fra Levis - Lange ærmer

Rigtig lækker og populær bluse med lange ærmer fra Levis. Den er i flotte blå farver. Den findes også til storebror. Virkelig god pris. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Red T-shirt fra cool Levis - Korte ærmer

Rigtig smart og populær T-shirt. Den er med orte ærmer og har hotte Levis. Stort logo på brystet. Virkelig klædelig rød farve. Virkelig god pris. Størrelse: Lille i størrelsen. Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Denim kjole baby farve indigo fra Levis

Virkelig skøn lille baby kjole til prinsesserne. Den er fra Levis og en i dejlig blød denim kvalitet som er rigtig behagelig. Skørtet er i blød tyl kvalitet - er det ikke bedårende? Lange ærmer og lille krave i halsen. Knapper så den er let at få på barne

China Grey Fastival - Tee fra Levis

GOD PRIS. Total fed Levis T-shirt. Den er lysegrå med stort Fastival logo. Findes også i navy og sort. Korte ærmer.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Black Festival - Tee med korte ærmer fra Levis

GOD PRIS. Total fed Levis T-shirt. Den er sort med stort Fastival logo. Findes også i navy og grå. Korte ærmer.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Pearly Denim - Råhvid tee fra Levis med print

GOD PRIS. Lækker ny T-shirt fra Levis. Den er råhvid med Levis print i røde og blå farver. Lækker blød kvalitet. Korte ærmer.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

China Grey USA - Tee med print fra Levis

GOD PRIS. Rigtig fed nye Levis T-shirt. Den er i en fin grå farve med sejt USA print. Korte ærmer. Den findes også i marine blå.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Nickel 73 - Tee fra Levis med fedt retro-look. Blå kantbånd.

GOD PRIS. Er den ikke cool denne Levis T-shirt? Den er hvid med sejt print. Blå kanter - god detalje. Korte ærmer. Cool 80 model som vi er vilde med til de seje drenge. Se også vores andet udvalg fra samme mærke. Gode priser.Størrelse: Lille i størrelsen.

Marine Blue Eye - Tee fra Levis

GOD PRIS. BEMÆRK PRINT PÅ RYGGEN. Must have T-shirt fra Levis. Den er i en fin mørkeblå frave med lille logo foran. Bagpå er der stort sejt print.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Grey 510 - Jeans Skinny fra Levis

Mega cool jeans fra Levis. De er i en fantastisk lysegrå farve med lidt slid. Er de ikke cool? Justerbar elastisk i taljen og lækker kvalitet. Lommer. Skinny fit. Sits below waist. Findes også i en kort bermuda model.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskean

Indigo 510 - Jeans Skinny Knit Denim fra Levis

BEMÆRK: LOOKS LIKE DENIM - FEELS LIKE FLEECE. Disse Levis bukser er bare et must til vores drenge. Vi elsker dem alle herhjemme. Dejlig blød kvalitet som er mega hotte. Lækker mørk vask - findes også i en lys kvalitet. Justerbar talje. Lommer. Skinny fit.

Indigo 510 - Jeans Skinny fra Levis

Et par lækre nye Levis jeans. De er i en lækker lys vask. Justerbar elastisk i taljen og blød kvalitet. Lommer. Skinny fit. Sits below waist.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Blue 511 - Jeans Slim fra Levis

GOD PRIS. Rigtig fede jeans fra Levis. Lækker lys vask med lidt slid på benene. Justerbar elastisk i taljen og blød kvalitet. Lommer. Slim fit. Sits below waist.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

White/red Logo - Body fra Levis

GOD PRIS. Super skøn body fra Levis. Den er med med det velkendte røde Logo. Findes også med blåt logo. Korte ærmer. Must have. Unisex.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Blue Ice - Jeggings Super Skinny fra Levis

GOD PRIS. Virkelig fantastiske Levis jeggingstil PIGERNE. De er i en cool lys vask med mørke syninger. Pynte lommer. Justerbar elastisk i taljen og meget blød/elastisk kvalitet.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

White/blue Logo - Body fra Levis

GOD PRIS. Super cool body fra Levis. Den er med med det velkendte Logo i en fin blå farve. Findes også med rødt logo. Korte ærmer. Must have!Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Marine Logo - Tee Baby fra Levis

GOD PRIS. Fantastisk baby T-shirt fra Levis. Den er i en fed mørkeblå farve med stort hvidt logo. Findes også med lange ærmer med blåt logo.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo - Jeans Baby fra Levis - Elastik i taljen

Populære Levis jeans til de mindste. De er i en lække rblød denim kvalitet med bred rib elastik i taljen. Rødt logo. Lommer. Smalle ben. Er de ikke skønne?Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Marine USA - Bluse Baby fra Levis

GOD PRIS. Mega skøn Levis bluse til de mindte. Den er i en cool mørkeblå farve med sejt USA print. Lange ærmer. Findes også i tee til storebror.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indogo Black 510- Jeans 510 fra Levis

GOD PRIS. Fede mørke Levis jean. Synlige syninger. Lommer. Ingen slid. Justerbar elastisk i taljen og lækker kvalitet. Skinny fit. Sits below waist. Vi har et stor udvalg af Levis jeans 510.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grade

Ink Logo - Tee Horses fra Levis

GOD PRIS. Mega skøn Levis T-shirt. Den er i en fed blå farve med hvidt print. Den har korte ærmer. Den findes i flere farver. Cool look til en god pris. Smarte sammen med et par Levis jeans.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo Dark 510 - Jeans Skinny fra Levis

GOD PRIS. Super cool jeans fra hotte Levis. De er i en fed mørk vask med lidt slid. Justerbar elastisk i taljen og blød kvalitet. Lommer. Skinny fit. Sits below waist. Vi har et stor udvalg af Levis jeans 510.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisnin

Grey 511 - Bermuda Slim fra Levis

Mega fede shorts fra Levis. De er i en skøn lysegrå vask med lidt slid. Ombuk forneden. Lommer. Justerbar talje. Sits below waist. Findes også i en lang buks.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo Light - Bermuda Slim Knit Denim fra Levis

BEMÆRK: LOOKS LIKE DENIM - FEELS LIKE FLEECE. Disse Levis shorts er bare vidunderlige. Dejlig blød kvalitet som er mega hotte. Lækker lyd vask - findes også i en mørk udgave. Elastik og bindebånd i taljen. Lommer. Slim fit. Sits below waist. Der find

Black Stars & Stripes - Bluse fra Levis 16HN110337

GOD PRIS. Virkelig hot bluse fra Levis. Den er sort med sejt stars and stribes print. lange ærmer. Findes også i navy.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Black - Leggings baby Mary denim fra Levis 00PN92451A

GOD PRIS! Så kom baby modellen også endelig i den sorte farve! Total fede Levis baby leggings i lækker elastisk kvalitet. Sølv detaljer på baglommerne. De findes også til junior og i blå. Kan bruges til begge køn.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisni

Blue - Bluse fra Levis 16HN110087

GOD PRIS. Lækker ny bluse til junior dreng fra Levis. Den er i en flot klar blå farve. Blusen har lange ærmer. Stort Levis print/logo på brystet foran. let kvalitet. Findes i andre farver og med forskelligt logo print. God sammen med deres seje jeans.Stør

Indigo Skinny - Jeans fra levis 16HN122587

Virkelig cool PIGE jeans fra Levis. Lækker lys vask med slid huller. WE LIKE. Justerbar elastisk og blød kvalitet. Lommer. Skinny fit.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Indigo pant flee - Knit denim NK22094 fra Levis

KNIT DENIM: LOOKS LIKE DENIM BUT FEELS LIKE FLEECE. De blødeste baby bukser til de små fra Levis. Dem vil vi meget gerne anbefale. Taljen kan justeres og der er ligeledes elastik i ryggen - som giver en behagelig pasform til de små. Mega cool vask. Must h

Black pant blacky - Knit denim Baby NK22064 fra Levis

KNIT DENIM: LOOKS LIKE DENIM BUT FEELS LIKE FLEECE. Maga fede bukser til de mindste. De er fra Levis. De er super bløde og behagelige. Den vil vi gerne anbefale. de findes også i en blå vask. Taljen kan justeres og der er ligeledes elastik i ryggen. Must

Light green - Tee fra Levis 16ENH10157

Vi er vilde med denne T-shirt fra Levis. Cool grønlig farve. Tekst med Hawaii print. Den er med korte ærmer. Let sommerkvalitet som er rigtig behagelig i varmen. Enkel model og god pris. passer godt sammen med deres cool denim jeans.Størrelse: Lille i stø

Mastic - Tee fra Levis 16ENH10297

Hot California Tee fra Levis. Den er med fint palme print i lyse farver. Print foran. T-shirten er med korte ærmer. perfekt en varm sommerdag. Husk tøjet fra Levis altid er lidt til den lille side, men det er ikke meget. Størrelse: Lille i størrelsen.Vask

Indigo - Leggings baby Mary denim fra Levis 00PN92451A

Total fede Levis baby leggings i lækker elastisk kvalitet. Et af de produkter vi sælger bedst! Sølv detaljer på baglommerne. De findes også til junior og i en sort farve.Størrelse: Lille i størrelsen.Vaskeanvisning: Bomuld 40 grader.

Framboise - T-shirt hjerne fra Levis

Køb nu. Virkelig sød pink T-shirt fra Levis. Foran er der et flot hjerte print. Korte ærmer som er super en varm sommerdag - eller over en body/bluse med lange ærmer. Den passer til de små baby piger. God kvalitet. Husk at den er lidt lille i størrelsen.

Indigo light TROUSERS 711 Skinny - NL22527 Fra Levis

Mega seje denim bukser til pigerne fra Levis. Lys forvasket kvalitet med mørke detaljer i siderne. Frynser forneden i benene. Model 711 med Skinny fit. Justerbar talje. Materiale: 98%COTTON 2%ELASTANE

PANT 510 BLACK - NL22807 Fra Levis

Lækker klassisk jeans fra Levis. Bukserne er sorte med sorte syninger - virkelig flot. Der er tale om model 510 med Skinny fit. God justerbar talje. Passer til alle overdele - samt til hverdag og fest. Materiale: 98%COTTON 2%ELASTANE

PANT 512 INDIGO - NL22837 Fra Levis

En sej lys jeans fra Levis. Der er tale om model 512 med slim fit. Flot vask. Justerbar talje som vi kan lide til vores mindste. Lommer. Materiale: 98%COTTON 2%ELASTANE

PANT 710 INDIGO - NL23537 Fra Levis

Mega fed super Skinny bukser fra Levis. De er i et fantastisk blødt materiale - LOOKS LIKE DENIM AND FEELS LIKE FLEECE. De er perfekt til de tynde piger. Taljen er justerbar. Sidder under taljen. Materiale: 76%COTTON 15%POLYESTER 7%VISCOSE 2%ELASTANE

PANT 710 BLACK - NL23627 Fra Levis

Klassiske cool jeans til pigerne fra Levis. De er helt sorte - også syningerne - god detalje. Der er tale om en 710 model med super skinny fit til pigerne. Justerbar talje. Materiale: 75%COTTON 23%POLYESTER 2%ELASTANE

PANT 711 INDIGO - NL22557 Fra Levis

Super cool pige buks fra Levis. Rigtig lækker kvalitet i en flot vask. Buksen er en Skinny fit model både oppe og nede. Sidelommer og baglommer. Se også de andre modeller til pige. Materiale: 99%COTTON 1%ELASTANE

PANT CHINO DARK BLUE - NL22447 Fra Levis

Lækker mørkeblå chino fra Levis. Dejlig blød kvalitet som er rigtig behagelig. Taljen kan justeres. Sidelommer og baglomme. Flot klassisk model. Materiale: 98%COTTON 2%ELASTANE