Produkter i kategorien : Reservedele

Slanger til racercykler

Racerslanger i god kvalitet! Med racerventil (RV). Fås i følgende størrelser.

Shimano V-Bremse Bremseklods XT 70mm

<div id="short_description"|| Shimano bremsesko som passer til en lang række af V-bremser både fra Shimano og andre producenter. Er beregnet til brug på aluminiums fælge og kan benyttes i både våde og tørre forhold. Passer til blandt andet Shiman

Shimano Skivebremseklods Saint H01A Resin BR-M820 Køleribber

Shimano Saint Resin bremseklodser med kølefinne (Ice-Tech system) Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Skivebremseklods Alivio B01S Resin BR-M475/465/416 etc.

<div id="short_description"|| Shimano Alivio Bremseklods. Shimano B01S bremseklodsen er lavet med en Resinoverflade, der giver dig doseringsmuligheder og en støjsvag bremseklods. Alivio bremseklodsen passer til Shimano M475, M465 og M416 bremsekalib

Shimano Skivebremseklods Saint H03C Metal BR-M820 Køleribber

Shimano Saint Sintered bremseklodser med kølefinne (Ice-Tech system) Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods M575 E01S Metal BR-M575

Shimano bremseklods til et væld af populære modeller. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods Saint D02S Metal BR-M810

Shimano Disk bremseklods sæt model Saint. Passer til blandt andet til følgende bremsekaliber BR-M810 Resin bremseklods. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægnin

Shimano Skivebremseklods XTR M06Ti Metal, BR-M975/775/585/535

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR/XT M06Ti Metal og metal bæreplade inklusive clips. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods XTR M07Ti Resin, BR-M975/775/585/535

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR mm.Resin M07Ti. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Skivebremseklods M04 Resin BR-M755

Shimano bremseklods til for- eller baghjul. Bremsesættet er inklusiv clips. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Skivebremseklods M05 Resin, BR-M515

Shimano bremseklods til for- eller baghjul. Bremsesættet er inklusiv clips - til mekaniske skivebremser. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Skivebremseklods M03 Metal BR-M755

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano BR-M755. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods L02A Resin

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano 105 og Ultegra hydrualiske skivebremser til racercykler. L02A bremseklodserne fra Shimano er lavet med en resin overflade, der giver gode doseringsmuligheder og en mere støjsvag skivebremseklods. Med køle

Shimano Skivebremseklods XT G01S Resin, BR-M985/785/666 etc

Shimano SLX, XT og XTR bremseklods. Passer til en stor række af ældre og nyere Shimano bremsesystemer. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Bremseklods Dura-Ace 9000 2 par, 55mm

Til Ultegra/BR-6800 og Dura Ace/105.

Shimano Bremseklods Dura Ace 9000 1 par, 55mm

Til Ultegra/BR-6800 og Dura Ace/105.

Shimano Bremseklods Alivio/Acera S65T, 65 mm

Shinano S65T bremseklodser som er velegnet til både mountainbikes eller trekking cykler. Med de ekstra lange bremse armene på V-Brake kan de nemt holdes fro af skærme, og er velegnet til cykler med ekstra brede dæk.

Shimano Bremseklods XTR Marathon 1 par 70mm Cartridge Pads

Bremseklodser til Shimano V-Bremser. Er beregnet til brug på aluminiums fælge og kan benyttes i både våde og tørre forhold. Passer til blandt andet Shimano XTR, XT, LX, Deore og DXR V-bremser.

Shimano Bremseklods Ultegra 6800 1 Par Grå Cartridge

Komplet bremsesko med udskiftelig bremsegummi til Ultegra/BR-6800. God bremseevne i både vådt og tørt føre. Passer også til Dura Ace/105

Shimano Skivebremseklods M02 Resin BR-M555

Shimano Organisk bremseklods. Resin bremseklods:Er i fleksibelt materiale, som giver mindre støj. Fokus på kontrollerbar ydelse og designet til tørre og våde kørselsforholde. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med min

Shimano Skivebremseklods XT SLX G04S BR-M8000

Shimano SLX, XT og XTR bremseklods. Passer til en stor række af ældre og nyere Shimano bremsesystemer. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægning.

Shimano Bremseblok Sæt til race model M50T

Shinano M50T bremseklodse sæt til blandt andet Tiagra Sora.

Shimano Skivebremseklods Road K04S Metal

Shimano Sintered/Metal bremseklods til roadcykler. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods L024A Metal

Shimano Skivebremseklodser, der passer til Shimano 105 og Ultegra hydrualiske skivebremser til racercykler. L04A bremseklodserne fra Shimano er lavet med en metal overflade der giver lang holdbarhed og stor bremsekraft. Med køleribber, der effektivt leder

BBB Bremseklodser TriStop 3D til MTB/Cross og V-Bremse

Bremseklods til V-Bremser Shimano kompatibel. Specielt velegnet til MTB og Cross. Designet til at lede vand og snavs væk fra fælgen. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.) .

BBB Bremseklodser Race Campagnolo

Effektiv bremseklods kompatibel med Campagnolo bremsesystemer. Pakke med 4 stk. til for og bagbremse.

BBB Bremseklodser TriStop Sort til MTB/Cross og V-Bremse

Bremseklods til V-Bremser Shimano kompatibel. Specielt velegnet til MTB og Cross. Designet til at lede vand og snavs væk fra fælgen. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.).

BBB Bremsesko V-Bremse Sort Basic

God Lang Basis V-Bremsesko med god bremsekraft og støjsvagt design. Indeholder 2 sæt bremseklodser (4 stk.).

BBB Avid Elixir Bremseklodser BBS-441 (Resin)

Avid Elixir kompatibel bremseklods fra BBB til overkommelig pris. Et godt valg for en effektiv bremse til rimelige penge. Klodsen er med Resin (organisk) belægning som giver blødere bremsning med mindre støj end bremseklods med metal (Sintered) belægni

Shimano Bremsesko R55C4 105 BR5800 sølv

High end Shimano bremseklods til de fleste Shimano racerbremser. Med 55 mm udskiftelig gummi. Gode i både vådt og tørt vejr. Aluminium.

Shimano Bremsesko R55C4 Dura Ace race BR9000

Bremseklodser fra Shimano´s højeste racer gruppe - Dura Ace. Klodserne har en optimal bremse effekt og er meget modstandsdygtige overfor sollys og hårdt vejr. Bremsehus i aluminium. 55 mm bremsegummi. Kommer i sæt med to kloder / til 1 bremse.

Shimano Skivebremseklods XTR M06 Metal, BR-M975/775/585/535

Shimano Disk bremseklods sæt model XTR/XT M06 Metal og metal bæreplade inklusive clips. Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal vælge en Resin (organisk) belægning hvis du ønsker blødere bremsning med mindre støj.

Shimano Skivebremseklods XTR J04C Metal Kølefinner BR-M9000

<div id="short_description"|| Bremseklodserne fra Shimano er lavet med en metal overflade og er med køleribber, der effektivt leder varmen væk fra bremseklodsen. </div|| Klodsen er med metalbelægning (Sintered) for længere holdbarhed. Du skal

Shimano Rotor til disc bremse SM-RT30 160mm

Shimano Altus SM-RT30 Bremseskiver med Centerlock.

Shimano Rotor Skive RT86 160mm 6bolt is SMRT86

Rotor Shimano XT Til Skivebremser 160 mm. - 6 Bolt Montering SM-RT86.

Skive Shimano RT99 180mm cl inkl. Låsering SMRT99

Shimano XTR/Saint bremse rotor med Ice Technologi, som reducerer varmen på rotoren med op til 50 % og giver 20 % bedre bremseeffekt og 20 % mindre slidtage på bremseklodserne. mindre varmesystem på hjulnav.