Produkter i kategorien : Tørrede frugter

Kokos smil ristede økologiske fra Biogan - 500 gr

Økologiske ristede kokos.

Blomsterpollen Bipollen Økologisk fra Allos 200gr

Brug blomsterpollen i smoothien, drys den over desserter, mysli, grød, yoghurt og frugt, eller lav et lækkert mix af cashewnødder, morbær, gojibær, kakaonibs og blomsterpollen. Blomsterpollen fra Allos er lavet på pollen fra de frodige blomster i den uspo

Ristede løg Økologiske fra Biogan 200 gram

Ristede løg kan anvendes på hotdogs, i burgere eller som tilbehør på rugbrødsmaden.

Rødbede pulver Økologisk - 200 gram

Økologisk rødbede pulver

Svesker uden sten Ø - 500 g

Svesker, økologisk.

Rosiner Sultana Lyse Økologiske - 500 gram

Lyse økologiske sultanas rosiner fra Biogan.

Kokos smil lakrids ristede økologiske - 500 gr

Kiks m. sesam store Ø 125 gr.

Kokos smil rå økologiske fra Biogan - 500 gram

Økologiske rå kokos smil.

Gurkemejepulver Økologisk - 150 gram

Superfruits økologiske Gurkemeje pulver kan anvendes i dine smoothies, juices og i din madlavning. Gurkemeje vil tilføje et nyt twist til din friskpressede juice eller hjemmelavede smoothie, og samtidig berige øjet med en smuk dyb gul farve.

Granatæblekerner tørrede Økologiske - 60 gram

Vil du opgradere din morgenmad og dine salater, og forkæle dine smagsløg? Så skal du prøve Biogans tørrede og økologiske granatæblekerner der er rige på vitaminer, pynter i din mad, og samtidig slipper du for at bøvle med at få kernerne ud af granatæblet.

Aroniabær tørrede fra Biogan Økologiske - 100 gram

Vil du forkæle din krop og dine smagsløje? Så skal du prøve Biogans tørrede og økologiske Aroniabær der er rige på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det mørkerøde saftige bær stammer fra aroniabusken, og har rødder tilbage til indianerne og kineserne.

Gojibær Raw Chocolate fra Superfruit Øko - 100 gr

Raw Chocolate Goji Berries.

Mulberries Raw Chocolate Økologiske - 100 gram

Lækre morbær overtrukket med herlig RAW chokolade.

Raisins Raw Chocolate Økologiske - 100 gram

RAW rosiner med mørk chokolade.

Raw mix beetroot balls Økologiske - 200 gram

RAW Mix med dadler, revet kokos og rødbede.

Raw mix chocolate balls coconut & cacao Ø - 200 gr

Raw mix med kakao og kokos.

Aroniapulver Økologisk fra Unik Food - 200 gram

Økologisk aronia pulver til bl.a. shots og smoothies.

Wheatgrass pulver Økologisk - 100 gram

Økologisk hvedegræs pulver.

Acai pulver økologisk Super Foodies - 100 gram

Økologisk acai pulver.

Bipollen spansk økologisk - 100 gram

Økologisk pollen.

Grønkålspulver Økologisk fra Unik Food - 100 gram

Grønkålen tørres skånsomt så alle næringsstoffer bevares bedst muligt. Herefter males grønkålen til et fint pulver. Pulveret kan bruges i madlavning, smoothies m.m.

Rosiner Mørke Økologiske - 350 gram

Ekstra lækre, saftige Thompson seedless rosiner fra Californien. Soltørrede og overfladebehandlet med økologisk solsikkeolie for at bevare saftigheden.

Granatæblekerner frysetørret fra Urtekram Ø - 50 g

Granatæblekernerne er frysetørrede. Det giver friskhed, bid og crunch. Brug dem på morgenmaden eller i snackposen. Brug dem også som drys på hjemmelavede desserter, hvor granatæblets røde farve giver et flot farvespil til is, kager og konfekt.

Acerola pulver Økologisk fra Diet Food - 100 gram

Acerola er et lille bær som kommer fra syd- og mellemamerika. Til 100 g pulver bruges ca. 1,4 kilo bær. Naturligt indhold af c-vitamin og højt indhold af protein og fibre.

Byggræs pulver Økologisk fra Diet Food - 200 gram

Byggræs pulver til shots, i smoothies ellr direkte i maden

Lucuma pulver Økologisk fra Diet Food - 200 gram

Lucuma frugten kaldes også Inkaernes guld og kommer fra Sydamerika. Frugtkødet er gult og frugten har en størrelse på 5-15 cm. i diameter.Lucuma pulveret har en sød og karamelagtig smag. Er velegnet til kager og desserter.

Maca pulver Økologisk fra Diet Food - 100 gram

Maca pulver er fremstillet af Maca roden, der vokser i Perus høje Andesbjerge. Roden har været kendt i årtusinder for sit høje indhold af næringsstoffer.

Acai pulver Økologisk - 80 gram

Lækker økologiske Acai pulver, til din morgenmad eller en lækker smoothie

Gojibær økologiske fra Superfruit - 450 gram

Superfruit udvalgt de fineste økologiske goji bær fra Ningxia. De er uden svovl og RAW. Du kan spise Goji bær som de er, en håndfuld hver dag. De er super gode til din müsli eller hvorfor ikke blande dem ind i en smoothie?

Rosiner grønne fra Rømer Økologiske - 300 gram

Økologisk grønne rosiner fra Rømer.

Svesker Økologiske fra Rømer - 250 gram

Svesker Ø 250 gr.

Barleygrass pulver Økologisk - 100 gram

Økologisk barleygrass pulver fra Superfruit er økologisk dyrket og tørret direkte efter høsten for at opretholde deres næring. Superfruits økologiske Barleygrass pulver kan anvendes i smoothies, drinks og madlavning.

Rosiner med rå chokolade - 100 gram

Økologiske Rosiner med rå chokolade. Udforsk den nyeste fristelse indenfor Raw snacks: Fyldige rosiner dyppet i lækker mørk ra? chokolade, og derefter rullet i kakao pulver.

Baobab pulver økologisk fra Superfruit - 150 gram

Pulveret har en unik syrlig smag, der kan beskrives med svage spor af pærer og grapefrugt. Brug en eller to spiseskefulde af baobab i din smoothie eller drink. Du kan også lave en fiber drik ved hjælp af to spiseskefulde baobabpulver, 3 dl vand og lidt rå

Gojibær Økologiske fra Biogan - 100 gram

Økologiske Gojibærfra Biogan. Er dyrket i Kina oghører til familien af superfuits.

Goji bær - 160 gram

I Asien har man i tusinder af år kendt til Goji for at opnå et godt helbred, velvære og vitalitet. Superfrugten Goji (Lycium barbarum L.) anses som en af de mest ernæringsrige fødevare i verdenen.

Rødbede Krystaller Økologiske - 175 gram

Letopløselige krystaller af økologisk rødbedesaft. Med økologiske rødbederkrystaller kan man let få sunde næringsstoffer i koncentreret form. De har en dejlig sødlig smag, og anvendes i bla. smoothies, juice, eller på mysli.

Havtorn tørret fra Biogan øko - 75 gram

Biogan har fornøjelsen af at kunne præsentere et meget spændende sortiment af havtorn produkter fra Østerhavet. Havtornens bær er meget syrlige, og man spiser dem derfor ikke friske. Bærrene høstes ved, at man beskærer havtorn buskene, fryser disse og bær

Svesker californiske Ø - 200 gram

Denne californiske sveske er skabt med ét formål. At give dig en fantastisk og sødmefyldt smagsoplevelse. Nyd den komplekse frugtsmag, og oplev de mange nuancer den byder på, og glem ikke at svesker også har et højt indhold af fibre.

Abrikoser Økologiske fra Biogan - 200 gram

Abrikos har mindst to ting til fælles med fignen. For det første trives de nogenlunde de samme steder. For det andet har vi kendt frugterne i umindelige tider, men næsten udelukkende i tørret tilstand. Endnu i dag er det en forsvindende lille mængde frisk

Gojibær Økologiske Urtekram - 40 gram

Urtekrams økologiske gojibær bliver dyrket i den kinesiske Qinghai-provins i 2800 meters højde, hvor et net af kanaler bringer smeltevandet fra sneen i bjergene ned til markerne, hvor gojibuskene står.

Tranebær søde økologiske - 175 gram

Smager fortrinligt af cacao og er ikke for sød. Er lavet på puffede ris der er garanteret glutenfri . Velegnet til gluten- og hvedefri kost.

Æbletern Økologiske fra Urtekram - 125 gram

Puffet Boghvede er et meget sprød og lækker morgenmadsprodukt, glutenfrit og økologisk og ristet i honning. Garanteret uden gluten.

Havtorn pulver - 90 gram

Havtorn er rig på C-vitamin, faktisk indeholder et enkelt lille bær lige så meget C-vitamin som en hel appelsin!

Blåbærpulver fra Superfruit - 90 gram

Blåbær pulver fra Superfruit Scandinavia er rig på næringsstoffer, især antioxidanter. Superfruits Blåbær vokser vildt og plukkes i de nordiske lande og Østersøen. Blåbær er kendt for deres antioxidant kapacitet sombidrager til sundhed i almindelighed.

Goji bær - 450 gram

De skønne små og super sunde Gojibær smager forrygende i smootien, muslien og som snacks.

Inca bær fra Superfruit- 110 gram

Disse gyldne bær har fået mange navne men du genkender dem sikkert som Physalis. Dette lidt sure men samtidig lækre bær kan du sommetider finde i den tropiske del af frugtdisken.

Morbær fra Superfruit - 160 gram

Morbær/Mulberry (Morus alba L.) har længe været et meget vigtigt træ i Asien på grund af silkeormen, der spinder silke tråde og kun spiser af de mørkviolette blade.

Acai pulver - 90 gram

Lav din egen Açaí-smoothie eller berig din morgenmad med Superfruits antioxidantrige og 100% naturlige Açaí pulver. En nem og enkelt måde at gøre din morgenstund lidt bedre og din dag en smule mere frisk.

Goji bær 200 gram

Et sundt lille bær som indeholder masser af antioxidanter. De smager fantastiske som snacks og i salat, mysli, desserten og smoothien. Gojibær er meget aromatiske oghar en let sødme og bitterhed.

DKK 77.36

Goji bær 200 gram

Morbær soltørrede - 200 gram

Økologiske morbærer små tørrede bær som har en gigantisk smag og stor næringsværdi. De smager søde og velsmagende med lidt karamelagtig smag. De er naturlige, soltørrede og fyldt med vitaminer og mineraler.

Dadler Økologiske uden sten - 250 gram

Udstenede økologiske dadler af Deglet Nour typen. Spises som snack, i bagværk, i mysli, eller udblødte i desserter.

Rosiner Lyse Sultana Økologiske - 400 gram

Tyrkieske økologiske, lyse sultane rosiner, soltørrede og håndsorterede.

Tranebær Cranberries Superfruit - 200 gram

Tranebær kan spises som de er, en håndfuld hver dag. De kan også spises som snacks, blandet med müesli, smoothies eller bruges i madlavning f.eks. i salater. Superfruits tranebær er sødet med æblesaft.

Dadler Økologiske uden sten - 500 gram

Økologiske dadler uden sten fra Biogan.

Blåbær Blueberries Superfruit - 200 gram

Wow de smager helt forrygende. Blåbær kan spises som de er, en håndfuld hver dag. De kan også spises som snacks, blandet med müesli, smoothies eller bruges i madlavning f.eks. i salater.