Produkter i kategorien : Uld og silke

Bluse i mørkeblå uld-silke

Blød og lækker bluse i uld/silke kvalitet. Snittet er klassisk, med rundhals og langt ærme og pasformen tætsiddende. Kombinationen af uld/silke er et ideelt materialevalg på både kolde og varme dage, da det ikke blot er varmeregulerende, men også svedabso

Mørkeblå undertrøje i uld/silke

Blød og lækker marineblå undertrøje i uld/silke kvalitet. Kombinationen af uld/silke er et godt materialevalg som inderste lag mod barnets hud, da det både sikre varme og svedabsorption.

Heldragt i råhvid i uld-silke

Råhvid heldragt produceret i uld/silke, med forstærket ribkant og med trykknapper. Da uld/silke kvaliteten er varmeregulerende og svedabsorberende er dragten ideel at anvende både som natdragt og som beklædning i løbet af dagen.

Heldragt i mørkeblå uld-silke

Klassisk heldragt udarbejdet i en uld/silke kvalitet som tillader baby´s hud at ånde og som ikke kradser eller generer. Dragten har forstærkede ribkanter og trykknapper ved lukningen.

Lyserød heldragt i uld-silke

Blød lyserød heldragt med fint æstetisk hulmønster og søde blondedetaljer. Dragten er produceret i uld/silke og har praktiske trykknapper løbende fra dragtens hals, ned af maven og langs dragtens ene bukseben, hvilket gør den nem at få af og på baby.

Heldragt i lilla uld-silke med blonder

Fin lilla heldragt med feminine detaljer. Dragten er udarbejdet i en kombination af uld/silke der sikre høj komfort og falder blødt mod baby´s hud. Den valgte placeringen af trykknapper gør dragten nem at få af og på.

Undertrøje i lilla med blonder - uld-silke

Undertrøje i lilla med blonder til piger fra Joha. Skøn undertrøje i blød lilla uld og silke..

Undertrøje i råhvid uld-silke med blonder

Undertrøje i råhvid med blonder til piger fra Joha. Skøn undertrøje i blød uld og silke.

Lyserød uld-silke undertrøje med blonder

Undertrøje i lyserød med blonder til piger fra Joha. Dejlig natbluse eller undertrøje i blød uld og silke.

Råhvid uld-silke bluse med blonder

Fin råhvid uld/silke bluse med langt ærme og rund hals. Stylen har en tæt pasform på både krop og arm og blonde langs håndled og hals. På blusen er et sirligt mønster som giver en sød effekt når blusen bæres over en hvid undertrøje.

Lyserød uld-silke bluse med blonder

Sød rosa bluse med langt ærme og fine detaljer som blonde langs hals og håndled. Denne style er lavet af uld/silke, hvilket sikre en god varmeregulation og giver et blødt og smidigt materiale som er dejligt at have på.

Lilla uld-silke bluse med blonder

Yndig lilla bluse med fin blonde omkring hals og håndled. Blusen består af en kombination af uld og silke, hvilket giver et lækkert og smidigt materiale som giver huden lov til, at ånde samtidigt med barnet holdes lunt og varmt.